IPL ontharen Lelystad

Permanent afrekenen met haartjes dankzij IPL ontharen in regio Lelystad

Zoek je een techniek waardoor je haren permanent verwijderd worden? Een techniek die ook nog eens pijnloos is? Dan is IPL elektrische ontharing iets voor u. Bij Fair&Square Tattoo kan je vanaf heden ook terecht voor IPL ontharen in regio Lelystad.

Deze revolutionaire techniek zorgt ervoor dat de haarwortels met een zeer intense lichtflits (Intense Pulse Light: IPL) worden vernietigd en nooit meet terugkomen.  Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende intake om meer te weten te komen.

Is mijn huid geschikt om definitief te ontharen met IPL ontharen?

Elke huid is anders. Ook haarkleur en haardikte verschillen. Voor optimale resultaten is het belangrijk dat de lichtenergie precies wordt afgestemd op de kenmerken van je huid en haren. Mocht je interesse hebben in een behandeling, maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Daarin wordt uitgelegd hoe de behandeling in z’n werk gaat, wat je wel en niet moet doen en wordt een schatting gegeven hoeveel behandelingen er in jouw geval nodig zijn. Vervolgens wordt er een aantal proefflitsen gegeven om te zien hoe bij je huid en haren het beste resultaat kan worden bereikt. Na enkele dagen tot een week is het resultaat bekend en kan je besluiten of je definitief van jouw ongewenste haargroei af wilt.