Permanente Make up Lelystad

Met de permanente make-up van Fair&Square Tattoo in regio Lelystad zie je  er op ieder moment van de dag verzorgd uit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken tijdens het zwemmen of voor het slapen gaan. Je make-up zit altijd goed! Voor mensen met een make-up allergie is deze vorm van make-up de perfecte uitkomst.

Permanente make-up in de buurt van Lelystad

Wil je niet meer in de ochtend lange tijd voor de spiegel hoeven staan? En wilt je je wenkbrauwen een kleurtje geven? Bij Fair & Square Tattoo zorgen we voor prachtige permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Daarnaast kan je in de buurt van Lelystad ook terecht voor permanente make-up voor je ogen of lippen. Kies voor een mooie eyeliner onder of boven je oog. Of wil je liever beide? Dit is ook mogelijk! De permanente make-up wordt door onze specialisten zorgvuldig aangebracht, waardoor je jarenlang geniet van deze behandeling.

De verzorging van permanente make-up

Nadat de permanente make-up in de buurt van Lelystad bij je is aangebracht, is een goede nazorg erg belangrijk. Over het algemeen is de genezingstijd van permanente make-up ongeveer een week, afhankelijk van je gezondheid en lichamelijke conditie. Wij raden je aan om de make-up zo min mogelijk aan te raken met de handen. Daarnaast moet je water, reinigingsmelk en -lotions vermijden in de drie dagen na het aanbrengen.