Over Ons

Fair&Square Tattoo Almere

Na 24 jaar een tattoostudio gehad te hebben op het Leeuwardenplein begonnen we In 2014  een studio op de Grote Markt in Almere.

Onder de nieuwe naam Fair&Square tattoo-piercing opende wij op 21 april 2014 de deuren. Waar de eerste en tweede tattoostudio’s in een woonwijk en achteraf zaten, zit onze nieuwe tattoo & piercingstudio in het hartje van de stad op het uitgaansplein van Almere.

Op dit moment hebben we een grote studio, met 3 tattoo artiesten, 2 piercers en een  mooie en grote collectie aan piercingssieraden. Een berg ervaring en “knowhow” zorgen voor een omgeving waar je altijd terecht kunt voor eerlijke antwoorden en waar een professioneel advies standaard is.

Onze artiesten op een rij…

Jan is begonnen met tatoeëren in 1974, hij is in 1990 voor zichzelf begonnen in Almere. Jan is allround artiest, zijn voorkeur gaat uit naar Maori en Old school  tatoeages.

Roy is begonnen met tatoeëren in 2016 en tatoeëert bij ons in de studio sinds januari 2018. Roy is allround artiest, maar maakt het liefst Black&Grey en mandala tatoeages.

Andrea is begonnen met piercen in 2008. Samen met June (die begon met piercen in 2022) regelen zij voornamelijk samen de piercings en de sieradenverkoop.