Piercing in Dronten

Wil je al heel lang een piercing laten zetten in Dronten en omstreken? Maar weet je nog niet waar? Of zit je met de volgende vragen?

  • Wil je een piercing op een intieme plek?
  • Wil je jij een piercing op een veilige en hygiënische manier?
  • Wil je lang genieten van je lichaamsversiering?

Laat u door Fair & Square Tattoo informeren over de mogelijkheden voor een piercing in regio Dronten.

Piercing in Dronten

Een piercing is een lichaamsversiering die tegenwoordig bij een zeer breed publiek in trek is. De meest populaire piercings zijn;

  • Tongpiercing
  • Navelpiercing
  • Lippiercing

Voor het aanbrengen van de piercing wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd. Het aanbrengen van een piercing moet steriel gebeuren. Dat wil zeggen; de naald en het sieraad die door je huid gaan, moeten uit een steriele verpakking komen en mogen niet met de blote handen worden aangeraakt.

Het aanbrengen van een piercing kan heel even pijn doen. Dus een nieuwe piercing in regio Dronten? Bel direct naar Fair & Square! Ons telefoon nummer is 036-5303765.

U vindt ons in regio Dronten aan de Grote Markt 39 in Almere.

Verzorgen van de piercing

Een pas aangebrachte piercing is te vergelijken met een diepe wond in je huid. Het is heel belangrijk dat je de piercing goed verzorgt. De wond die door het piercen is ontstaan heeft tijd en zorg nodig om te genezen. Het helen van een piercingwond duurt soms lang (van 4 weken tot 9 maanden).

Was je piercing twee keer per dag met Sebamed zeep OF MET ZEEZOUT OPLOSSING. Maak je piercing nat met warm water, verwijder eventuele korstjes van de ring en piercing. Was de piercing met de zeep en beweeg het sieraad heen en weer zodat de zeep in de piercing komt. Hierna goed afspoelen en bewegen tot alle zeepresten verwijderd zijn (als het sieraad op een bepaald moment niet wil draaien forceer het dan niet, was dan alleen de buitenkant).